Inzerce Expedient




Plat: 20000 - 25000 Kč za měsíc

Požadavky

V Rosicích u Brna rádi přivítáme nové kolegy a kolegyně do expedice. Na expedici se naše výrobky chystají na cestu k zákazníkům. A protože se pečivo se do obchodů zaváží hlavně brzy ráno, na expedici se pracuje především na nočních směnách.

A co bude Vaší prací?
Připravíte přepravky s pečivem na cestu k zákazníkům.

Co přesně to obnáší?
Od kolegů z výroby převezmete čerstvé pečivo a překontrolujete, jestli je vše v pořádku. Pro šoféry pak připravíte přepravky s pečivem, aby každý odvezl, jen to co má. Také povedete potřebné záznamy, aby v tom byl pořádek.

Co je potřeba mít a umět?
Pokud máte výuční list, budeme rádi, ale nejdůležitější je pro nás chuť do práce, samostatnost, pečlivost a komunikativnost. Hodit se bude i trocha fyzické zdatnosti.

A co nabízíme?
Výplata vždy včas na účtu je u nás samozřejmostí. Kromě toho pro Vás máme nejčerstvější pečivo přímo z pece, po roce ve firmě týden dovolené navíc, vstřícné šéfy, stravenky, moderní prostředí včetně nové relaxační místnosti, pracovní oděvy, které Vám budeme i prát a další benefity. Více spolu probereme u pohovoru.

Proč to upéct zrovna s námi?
Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V PENAMu totiž pečeme chleba pro každou pátou rodinu v republice. Každý rok investujeme do moderních technologií i do zázemí pro zaměstnance. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme, protože jeden bez druhého to prostě neupečeme.

Nabízíme

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 1328 dnů
Počet zobrazení: 4456×

Kontaktní údaje

Jméno: Jana Poláčková
Telefon: 725 604 947
Email:
Město: Rosice
Ulice: Nádražní 8
Web:

Fotografie - Expedient

Fotografie není k dispozici


Tento inzerát (Inzerce Expedient) je zařazen v hlavní kategorii inzerce práce. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na práce.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/expedient-1664288/