inzerce zdarma > reality > komerční objekty > Komerční objekt v Hradci Králové, prodej

Inzerce Komerční objekt v Hradci Králové, prodej

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní průmyslový objekt v Hradci Králové s vynikající dopravní dostupností a napojením na dálniční síť. Budova má celkovou výměru 2000 m2 podlahové plochy a venkovní plocha je dalších 1752 m2.
V přízemí je plocha o výměře 1 078 m2m která je vhodná k lehké průmyslové výrobě, skladování, poskytování služeb případně servisu apod. V 1.NP je plocha o výměře 925 m2, v současnosti využitá k dílčím činnostem výrobního cyklu výrobků. Venkovní plocha je vhodná pro skladování, zásobování nebo parkování zaměstnanců a klientů. Světlá výška v přízemí je 3,5 m, v patře 3 m. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě včetně splaškové a dešťové kanalizace. K dispozici nákladní výtah. Zpevněná příjezdová komunikace je napojena na hlavní tah HK – Svitavy, vhodná i pro těžká vozidla. Zastávka MHD v blízkosti. Vytápění je zajištěno plynovými kotly. Objekt je v dobrém stavu a je ihned k dispozici.
Typ nabídky: prodej
Adresa: Bří Štefanů
Obec: Hradec Králové

Cena: 0 Kč

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 118 dnů
Počet zobrazení: 402×

Kontaktní údaje

Jméno: Bernecker
Telefon:
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: S. K. Neumanna 1257

Fotografie - Komerční objekt v Hradci Králové, prodej

Obrázek

obrázek č.1/1Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Komerční objekt v Hradci Králové, prodej) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/komercni-objekt-v-hradci-kralove-prodej-2326135/