inzerce zdarma > práce > management > Majitel/ka zdravotnického zařízení v oboru nutriční terapie

Inzerce Majitel/ka zdravotnického zařízení v oboru nutriční terapie




Plat: 75000 - 150000 Kč za měsíc

Požadavky

NUTRIADAPT Weight Management Clinic je průkopníkem inovativních metod v oblasti výživového poradenství a péče. Zaměřujeme se nejen na redukci tělesné hmotnosti s následnou dlouhodobou péčí, ale i na pomoc při nabírání váhy, výživu dětí, diabetiků, sportovců, zkrátka vše co s výživou souvisí. Stavíme na více než 15ti leté praxi a zkušenosti jejich zakladatelů, na odbornosti, profesionalitě a prozákaznické orientaci.

Staňte se součástí franchisové sítě výživových poraden NUTRIADAPT a majitelem zdravotnického zařízení v oboru nutriční terapie. Pobočky sítě NUTRIADAPT jsou po celé republice, nyní navíc některé se statutem zdravotnického zařízení. Využijte podnikatelské příležitosti a buďte součástí rychle se rozvíjejícího a žádaného oboru.

Weight management je v současné době velmi perspektivním oborem. Zájem o zkvalitnění života, o zvýšení kondice, výkonnosti a o udržování si hezkého tělesného vzhledu do vysokého věku, a to neinvazivní cestou, výrazně roste. Jako obor má weight management budoucnost a je po něm dlouhodobě poptávka. Kdo za současné situace a restriktivních opatření nebo nařízené práce z domova nepřibral?

Množství potenciální klientů je i v ČR prakticky neomezen. Zhruba 70% dospělé populace v ČR dnes trpí nadváhou nebo obezitou. Našimi klienty však nejsou jen klienti s nadváhou, staráme se i o klienty, jež mají opačný problém a jejichž cílem je nabrat svalovou hmotu. Pečujeme i o dětské klienty a napravujeme špatně nastavené stravovací návyky z rodiny. Staráme se tedy o klienty zdravé řešící “jen” váhu, ale i o klienty s nejrůznějšími zdravotními problémy, kupř. pacienty léčící se s vysokým krevním tlakem, celiaky nebo dalšími alergiemi a intolerancemi, klienty s nejrůznějšími střevními záněty. Náš záběr je velký. Velká část této populace si díky osvětě jasně uvědomuje zdravotní rizika a společenské dopady tělesného diskomfortu spojeného s ne zrovna ideální váhou. Tento trh by se měl podle predikcí světových výzkumných agentur dynamicky nyní rozvíjet a jen do roku 2022 by měl narůst o 6,9%, tedy o 245,5 miliardy USD.

Jsme dlouhodobě leadery na trhu výživového poradenství. Na trh jsme dosud zavedli více než 90 poraden. Máme tržně nejvyšší počet klientů v programu udržení zdravé váhy v České republice. Naše know how je mezinárodní, aktuálně působíme v dalších 2 zemích a naše teritorium se rok od roku rozšiřuje. Prostřednictvím marketingové podpory zajišťuje franchisor pro franchisové partnery příliv nových klientů. Obdržíte propracované know how se širokým spektrem diagnostických a screeningových služeb smluvně zastřešenými výhodnými podmínkami franchisora.

Našim klientům poskytujeme nadstandardní péči. Při péči o klienty zohledňujeme individuální potřeby každého jedince, jako jsou chuťové preference, věk, pohlaví, možnosti stravování, pohyb apod. Program a plán redukce, stabilizace a fixace tělesné hmotnosti vychází ze široké škály screeningových a diagnostických metod. Zakládáme si na odbornosti. Pracujeme výhradně s vědecky a medicínsky ověřenými fakty v těsné spolupráci s lékařskou obcí. Navržené výživové plány s konkrétními recepty vychází výhradně z běžně dostupných potravin tak, aby bylo nastaveno tělu vyhovující stravování s doživotní udržitelností.

Rádi byste se uplatnili v oboru, který má skutečně smysl?

S námi budete pomáhat lidem - zlepšovat životy klientům, pomáhat jim cítit se lépe. Stanete se součástí sítě výživových poraden, kde jsme klientům oporou na jejich cestě za lepší postavou, skvělou kondicí a pevnějším zdravím.

Co u nás získáte?

Příležitost uplatnit se v perspektivním a zajímavém oboru. Práci výživového specialisty/nutričního terapeuta můžete vykonávat sám/sama, či prostřednictvím kvalifikovaného a zkušeného personálu.

Budete časově flexibilní - práci si můžete rozvrhnout tak, aby Vám vyhovovalo jak pracovní nasazení, tak tempo. Navíc lze práci skvěle skloubit s rodinou. Není přece nic lepšího, než se realizovat v práci, která Vás baví a naplňuje.

Co od Vás očekáváme?

Očekáváme nadšení - nadšení pro práci v oblasti výživy a zdravého životního stylu a ochotu se realizovat v daném oboru. Očekáváme ochotu neustále se vzdělávat a pracovat na sobě. Klientům poskytujeme ověřené rady, sdílíme s nimi nejnovější poznatky v oblasti výživy a komplexně je vzděláváme v oblasti zdravého životního stylu.

Proklientské a milé vystupování je základním předpokladem.

Hledáme primárně někoho s vyšší odbornou školou v oboru nutriční terapie nebo zkušenostmi v oblasti výživy nebo odhodláním učit se novým věcem.

“Návratnost investice půl roku až jeden rok”

Město: Plzeň
Výdělek 75.000 až 150.000 Kč

Irena Reichelt

majitelka
+420 705 301 828 • irena.reichelt@nutriadapt.cz

NUTRIADAPT • Kladno • Plzeň • Praha 5 Butovice
nutriadapt.cz • facebook.com/nutriadapt.cz

Nabízíme

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 1027 dnů
Počet zobrazení: 3447×

Kontaktní údaje

Jméno: Linie4life s.r.o.
Telefon:
Email:
Město: Praha 1
Ulice:
Web: http://

Fotografie - Majitel/ka zdravotnického zařízení v oboru nutriční terapie

Fotografie není k dispozici


Tento inzerát (Inzerce Majitel/ka zdravotnického zařízení v oboru nutriční terapie) je zařazen v hlavní kategorii inzerce práce. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na práce.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/majitel-ka-zdravotnickeho-zarizeni-v-oboru-nutricni-terapie-1779056/