inzerce zdarma > práce > chemie a potravinářství > Obsluha krájecího a balícího stroje

Inzerce Obsluha krájecího a balícího stroje




Plat: 18000 - 26000 Kč za měsíc

Požadavky

Rozšiřujeme výrobu a rádi přivítáme nového kolegu či kolegyni do výroby pečiva. Máte chuť to zkusit, ale nemáte zkušenost z potravinářství? Nevadí. Vše Vás naučíme. A pokud Vám to půjde, můžete se časem zaškolit i na naše nejodbornější pozice mísiče nebo pecáka.


Co tato práce obnáší?

Nejdříve Vás samozřejmě zaučíme, abyste věděli co a jak. Následně budete obsluhovat příslušné stroje - především kráječku/baličku. Je potřeba pohlídat správné seřízení, aby bylo pečivo v obalu řádně zabalené, se správnou etiketou a datem spotřeby.


Co je potřeba mít a umět?

Nejdůležitější je pro nás chuť do práce, pečlivost a spolehlivost. Pokud máte zkušenosti z potravinářství, je to samozřejmě výhoda.
Budete obsluhovat moderní stroje s dotykovým displejem, proto se Vám bude hodit i trocha šikovnosti v tomto směru.


A co nabízíme?

Výplata vždy včas na účtu je u nás samozřejmostí. Kromě jiného pro Vás máme stravenky, nejčerstvější pečivo přímo z pece, po roce ve firmě týden dovolené navíc, vstřícné šéfy, moderní prostředí včetně nové relaxační místnosti, pracovní oděvy, které Vám budeme i prát a další benefity.

Proč to upéct zrovna s námi?

Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V PENAMu totiž pečeme chleba pro každou pátou rodinu v republice. Každý rok investujeme do moderních technologií i do zázemí pro zaměstnance. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme, protože jeden bez druhého to prostě neupečeme. Sázíme na inovace, jistotu, stabilitu a silné zázemí.

Nabízíme

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 1336 dnů
Počet zobrazení: 4652×

Kontaktní údaje

Jméno: Jana Poláčková
Telefon: 725 604 947
Email:
Město: Rosice
Ulice: Nádražní 8
Web:

Fotografie - Obsluha krájecího a balícího stroje

Fotografie není k dispozici


Tento inzerát (Inzerce Obsluha krájecího a balícího stroje) je zařazen v hlavní kategorii inzerce práce. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na práce.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/obsluha-krajeciho-a-baliciho-stroje-1644399/