inzerce zdarma > práce > chemie a potravinářství > Obsluha výrobních strojů

Inzerce Obsluha výrobních strojů




Požadavky

Obsluha výrobních strojů - Prostějov


V Prostějově pečeme záviny a buchty podle osvědčených receptů. Ale ve velkém. Proto se neobejdeme bez kolegů a kolegyň, kteří ovládají naše pekařské stroje. Nebojte se, není to žádná raketová věda.


Co ta práce obnáší?

Budete komunikovat s kolegy, co chystají těsto i s těmi, kteří mají na starost sladké náplně. Podle toho, co se zrovna peče, budete obsluhovat příslušné stroje a dohlédnete, aby na Vaší části linky vše jelo jak má. Nebojte se, po zaučení to jistě zvládnete, i když jste v pekárně nikdy nepracovali.


Co je dobré vědět?

Každý má rád, když je pečivo čerstvé. Proto pečeme ve třech směnách a do práce chodíme také o víkendech.


Co byste měl/a mít a umět?

Budeme rádi, pokud máte výuční list. Rozhodně by Vám neměla chybět pečlivost a spolehlivost. Jestli už máte zkušenosti z potravinářství, tak budeme nadšení, ale spolu to zvládneme i bez toho.


A co nabízíme?

Jistotu, stabilitu a peníze samozřejmě vždy včas na účtu. Také nejčerstvější pečivo přímo z pece, po roce ve firmě týden dovolené navíc, vstřícné šéfy, stravenky, pracovní oděvy, které Vám budeme i prát a další benefity. Více spolu probereme osobně.


Proč to upéct zrovna s námi?

Děláme zodpovědnou práci, která má smysl, voní a kde přímo vidíte výsledky. V Prostějově pečeme záviny pro celou republiku. Postupně investujeme do moderních technologií i do zázemí pro zaměstnance. V práci hrajeme v týmu, kde si navzájem věříme, protože jeden bez druhého to prostě neupečeme.

Nabízíme

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 1334 dnů
Počet zobrazení: 4365×

Kontaktní údaje

Jméno: Lenka Bílá
Telefon:
Email:
Město: Prostějov
Ulice: J. B. Pecky 3589/13
Web:

Fotografie - Obsluha výrobních strojů

Fotografie není k dispozici


Tento inzerát (Inzerce Obsluha výrobních strojů) je zařazen v hlavní kategorii inzerce práce. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na práce.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/obsluha-vyrobnich-stroju-1664290/