inzerce zdarma > reality > byty > Prodej družstevního bytu 3+1, 61 m2 s balkónem, Hradec Králové - ul. Markovická.

Inzerce Prodej družstevního bytu 3+1, 61 m2 s balkónem, Hradec Králové - ul. Markovická.

K prodeji nabízíme velmi pěkný družstevní byt 3+1 o celkové podlahové ploše 61,3 m2, který se nachází ve 4. NP revitalizovaného panelového domu bez výtahu v klidném prostředí na Slezském Předměstí v Hradci Králové.

Dispozice: kuchyň, 3x pokoj, předsíň, koupelna, WC, balkón, sklep. Byt je umístěn v posledním podlaží budovy, jež prošla cca před 15 lety kompletní exteriérovou rekonstrukcí (plastová okna, opraveny balkóny a rekonstruována stoupací vedení).

Bytová jednotka byla před 11 lety z větší části rekonstruována s menšími změny dispozic koupelny a kuchyně. Bytové jádro je zděné (Ytong). Dále byly provedeny nové rozvody vody a odpadů, rozvody elektřiny v mědi, položeny nové podlahy (lamino a dlažba), provedeny nové obklady, osazeny nové dveře, instalováno nové vybavení kuchyně a koupelny, osazeny nové zásuvky, spínače a osvětlení.

Kuchyň má novou linku s všemi spotřebiči (plynová varná deska, vestavná el. trouba s grilem, digestoř, multifunkční mikrovlnná trouba a myčka nádobí). Koupelna je se sprchovým koutem, umyvadlem, přípojkou/odpadem pro pračku a oddělenou toaletou. Pokoje jsou vybaveny nábytkem, který je součástí prodeje. Z obývacího pokoje je přístup na zastřešený balkón. K bytu náleží prostorná sklepní kóje umístěná v suterénu domu a společná kolárna. Vytápění centrální dálkové (Opatovice)

Bytová jednotka se splacenou anuitou je součástí velmi dobře pracujícího a pečujícího bytového družstva.

Kompletní občanská vybavenost v místě, bezplatné a pohodlné parkování, MHD a vlakové nádraží.
Prodejní cena je včetně právního servisu. V případě zájmu o prohlídku nebo více informací k nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.
Typ nabídky: prodej
Adresa: Markovická
Obec: Hradec Králové

Cena: 4 270 000 Kč

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 114 dnů
Počet zobrazení: 375×

Kontaktní údaje

Jméno: Miroslav Vodehnal Realitní kancelář
Telefon: 608 136 975
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Národních mučedníků 1930/30

Fotografie - Prodej družstevního bytu 3+1, 61 m2 s balkónem, Hradec Králové - ul. Markovická.

Obrázek

obrázek č.1/15Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Prodej družstevního bytu 3+1, 61 m2 s balkónem, Hradec Králové - ul. Markovická.) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/prodej-druzstevniho-bytu-3-1-61-m2-s-balkonem-hradec-kralove-ul-markovicka-2325532/