inzerce zdarma > reality > domy, vily > Prodej novostavby Dvojdomu 4+kk – Opatovice nad Labem, okres Pardubice

Inzerce Prodej novostavby Dvojdomu 4+kk – Opatovice nad Labem, okres Pardubice

Nabízíme k prodeji novostavbu dvojdomu v obci Opatovice nad Labem, okres Pardubice. Zděný dvojdům má dispozici 4+kk o podlahové ploše 104 m2 a o výměře pozemku 424 m2. Rodinný dům v osobním vlastnictví má podlahové elektrické vytápění s regulací v každé místnosti, plovoucí podlahy, keramická dlažba (chodba, koupelna, šatna, WC). Dům je dále vybaven rekuperační jednotou výměny vzduchu s možností ovládání přes mobilní telefon. Dispozice: 1. NP: předsíň se vstupem do šatny, komory a WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (kuchyňská linka Sýkora se spotřebiči značky Siemens, vestav. lednice s mrazákem, komínový odsavač par, vest. mikrovl. trouba, pečící trouba, indukční varná deska), schodiště. 2. NP: chodba se vstupem do ložnice, dvou pokojů, koupelny s WC, šatny. V domě jsou venkovní žaluzie. V obývacím pokoji je komín s možností napojení krbových kamen. K domu náleží 2 parkovací místa u domu. Obec Opatovice nad Labem je druhou největší obcí Pardubického kraje, nachází se na spojnici krajských měst Hradce Králové – Pardubice. Veškerá občanská vybavenost je v obci (MŠ, ZŠ, pošta, zdravotnické zařízení, obchod, restaurace, …). Obcí prochází řada turistických a cyklistických tras, v okolí je několik písníků ke koupání. Náš úvěrový specialista Vám připraví nabídku úvěru podle vašich požadavků.
Typ nabídky: prodej
Adresa: Volkova 623
Obec: Opatovice nad Labem

Cena: 9 180 000 Kč

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 116 dnů
Počet zobrazení: 377×

Kontaktní údaje

Jméno: Fortunae
Telefon: +420 495 516 162
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Eliščino nábřeží 842

Fotografie - Prodej novostavby Dvojdomu 4+kk – Opatovice nad Labem, okres Pardubice

Obrázek

obrázek č.1/15Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Prodej novostavby Dvojdomu 4+kk – Opatovice nad Labem, okres Pardubice) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/prodej-novostavby-dvojdomu-4-kk-opatovice-nad-labem-okres-pardubice-2327929/