inzerce zdarma > reality > pozemky > Prodej stavebních pozemků - Žernov

Inzerce Prodej stavebních pozemků - Žernov

Prodej stavebních pozemků k výstavbě rodinných domů v klidné části obce Žernov (cca 6 km od České Skalice, cca 10 km od Náchoda). Rozložení a výměry jednotlivých pozemků (od 1.047 m2 do 1.718 m2) v přiložené mapě. Pozemky jsou orientovány na jih. K pozemkům je již vypracovaný hydrogeologický průzkum pro zakládání staveb a vsakování vody, radonová zpráva. V ceně pozemků bude vybudována nová asfaltová komunikace, veřejné osvětlení, na hranici pozemku vodovodní přípojka, elektrická přípojka (3 x 25A) a příprava na optickou síť. Odpady se budou řešit zřízením vlastního septiku nebo ČOV se vsakováním (v městysu Žernov není splašková ani dešťová kanalizace). Realizace zpevněné příjezdové komunikace k pozemkům v září r. 2022, finální asfaltový povrch jaro 2024.
Realizace inženýrských sítí: vodovod v říjnu 2022, léto 2023 přípojky elektrické energie, podzim 2023 opěrné zídky kolem silnice a obruby. Jaro 2024 veřejné osvětlení a následně kolaudace. Územním plánem jsou pozemky určené pro obytnou výstavbu sedlových nebo plochých střech. Celá lokalita je rozdělená na rozměrově větší parcely, aby budoucí obyvatelé získali více soukromí a klidu. Kolem komunikace bude vytvořen zelený pruh, zálivy pro parkování vozidel návštěv a obyvatel tak, aby zaparkovaná vozidla nepřekážela v pohodlném průjezdu. Občanská vybavenost: Obecní úřad, knihovna, hřiště. Veškerá občanská vybavenost v obci Česká Skalice. Bližší informace Vám rádi sdělíme v realitní kanceláři. S vyřízením úvěru Vám poradí náš úvěrový specialista.

Typ nabídky: prodej
Adresa: Žernov
Obec: Žernov

Cena: 2 790 Kč /m2

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 762 dnů
Počet zobrazení: 2515×

Kontaktní údaje

Jméno: Fortunae
Telefon: +420 495 516 162
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Eliščino nábřeží 842

Fotografie - Prodej stavebních pozemků - Žernov

Obrázek

obrázek č.1/10Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Prodej stavebních pozemků - Žernov) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/prodej-stavebnich-pozemku-zernov-1966903/