inzerce zdarma > reality > komerční objekty > Pronájem kanceláře 30 m2 v centru Hradce Králové

Inzerce Pronájem kanceláře 30 m2 v centru Hradce Králové

Nabízíme pronájem kanceláře o velikosti 30 m2 v 1.NP v administrativní budově Office u Koruny na Gočárově třídě u OC Aupark. Jedná se o hezké a reprezentativní prostory. Výhodou jsou i velká okna pro dostatek přírodního světla. Společné zázemí s kuchyňkou a WC na každém patře. Administrativní budova má kamerový systém a každý nájemce obdrží vlastní kartu pro neomezený přístup do budovy. Návštěvy i vy můžete pohodlně parkovat v parkovacím domě Aupark, který navazuje na administrativní budovu. Nový nájemník jistě ocení i polohu v centru města, kde se poblíž nachází hlavní vlakové a autobusové nádraží, úřady, restaurace i obchody. Kancelářské prostory jsou volné ihned. Cena 110,-Kč/m2/ měsíc bez DPH + celkové služby 5.412,-Kč bez DPH. Internet si nájemník platí sám. Vratná kauce 20.700,-Kč. Odměnu RK neplatíte.
Budeme se těšit na Váš zájem a věříme, že si prostory najdou brzy nového nájemníka. Prohlídky po domluvě samozřejmostí. S pozdravem Milan Polívka.
Typ nabídky: pronájem
Adresa: Gočárova
Obec: Hradec Králové

Cena: 110 Kč /m2/měsíc

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 830 dnů
Počet zobrazení: 2687×

Kontaktní údaje

Jméno: Evropa realitní kancelář
Telefon: +420 495 214 574
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Letců 1005/4

Fotografie - Pronájem kanceláře 30 m2 v centru Hradce Králové

Obrázek

obrázek č.1/11Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Pronájem kanceláře 30 m2 v centru Hradce Králové) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/pronajem-kancelare-30-m2-v-centru-hradce-kralove-1931032/