inzerce zdarma > reality > komerční objekty > Pronájem nebytového prostoru, 110 m2 s balkónem, Hradec Králové - centrum.

Inzerce Pronájem nebytového prostoru, 110 m2 s balkónem, Hradec Králové - centrum.

K pronájmu nabízíme velmi pěkné nebytové prostory o rozloze 110 m2, které se nacházejí v centru města na náměstí 5. května u Novákových garáží.

Jedná se o prostory rozděleny do dvou podlaží spojené vnitřním točitým schodištěm a jsou situovány do 1. NP a suterénu cihlového bytového domu. Vhodné jsou zejména jako reprezentativní kanceláře a jsou nabízeny včetně interiérového vybavení. Součástí je kuchyňský kout v 1. NP a příprava v suterénu, 2x WC, sprchový kout. Dům je po rekonstrukci, plastová okna, vytápění vlastním plynovým kotlem.
Situační plánky v galerii plně nekorespondují se skutečností (změny dispozic).

Nájemné dohodou (na dotaz v RK) + zálohy na plyn 2500 Kč, elektřinu 1500 Kč, spotřeba vody dle vodoměru, osvětlení spol. prostor 50 Kč/měsíc/osoba, úklid spor. prostor 200 Kč/měsíc, kauce dohodou, odměna RK 1x nájemné. Parkování před domem. Volné ihned.
Typ nabídky: pronájem
Adresa: náměstí 5. května
Obec: Hradec Králové

Cena: 1 Kč /měsíc

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 37 dnů
Počet zobrazení: 115×

Kontaktní údaje

Jméno: Miroslav Vodehnal Realitní kancelář
Telefon: 608 136 975
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Národních mučedníků 1930/30

Fotografie - Pronájem nebytového prostoru, 110 m2 s balkónem, Hradec Králové - centrum.

Obrázek

obrázek č.1/12Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Pronájem nebytového prostoru, 110 m2 s balkónem, Hradec Králové - centrum.) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/pronajem-nebytoveho-prostoru-110-m2-s-balkonem-hradec-kralove-centrum-2369082/