inzerce zdarma > reality > komerční objekty > Pronájem nebytového prostoru / prodejny s plochou 127 m? - centrum Pardubic

Inzerce Pronájem nebytového prostoru / prodejny s plochou 127 m? - centrum Pardubic

Prodejna se nachází na jedné z hlavních tepen Pardubic, třídě Jana Palacha.

Prodejna má vlastní vstup z ulice a 5 výkladců s možností osvětlení. Nad výkladci je velký reklamní štít. Dispozice tohoto prostoru je složena z 5 místností, chodby, dvou WC a úklidové místnosti. Největší místnost do ulice má 49,7 m2 a druhá do ulice 14,5 m2.

Interiér je částečně vybavený (vestavěné skříně, kuchyňský kout, stůl, židle), jinak je prodejna vyklizená, uklizená a nevymalovaná.

Vytápění je zajištěno společným plynovým kotlem pro celý dům, rozpočty podle měřičů na radiátorech. Stejně tak ohřev teplé vody.

Nájemci bude k dispozici připojení k internetu a kamerový systém s online monitoringem a se záznamem do cloudu.

V nemovitosti není k dispozici parkování ani garáž, ale v okolí je dostatek veřejných parkovacích míst. Možnost domluvy placeného parkování v sousedním dvoře.

Volné ihned. Kontaktujte mne na info@nemo.eu nebo na 603911694.
Typ nabídky: pronájem
Adresa: Jana Palacha
Obec: Pardubice

Cena: 29 900 Kč /měsíc

Informace o inzerátu

Stáří inzerátu: 64 dnů
Počet zobrazení: 200×

Kontaktní údaje

Jméno: Nemo
Telefon: +420495514904
Email:
Město: Hradec Králové
Ulice: Havlíčkova 508

Fotografie - Pronájem nebytového prostoru / prodejny s plochou 127 m? - centrum Pardubic

Obrázek

obrázek č.1/15Zvětšit do nového okna


Tento inzerát (Inzerce Pronájem nebytového prostoru / prodejny s plochou 127 m? - centrum Pardubic) je zařazen v hlavní kategorii inzerce reality. Pro zobrazení veškeré inzerce v této kategorii použijte odkaz na reality.

url adresa této stránky:http://www.blesitrh.cz/pronajem-nebytoveho-prostoru-prodejny-s-plochou-127-m-centrum-pardubic-2354482/